Careers

Manager / Senior Consultant

Etsimme valmista liikkeenjohdon konsulttia ottamaan vastuuta yrityksemme menestymisestä. Vastaat  omalta osaltasi asiakastoimeksiantojen hankinnasta ja johtamisesta, kehität tiimiämme ja osallistut johtotiimin jäsenenä aktiivisesti koko yrityksen rakentamiseen.

Sinulla on akateemisen koulutuksen lisäksi vähintään 5 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista johtavissa yrityksissä. Olet analyyttinen ja sinulla on vahvat viestintätaidot, myös englanniksi. Mikä tärkeintä, olet parhaimmillasi tiimityössä ja vuorovaikutustilanteissa. Toimialaosaaminen ja ajankohtaisten teemojen, esimerkiksi digitaalisen liiketoiminnan osaaminen, olisivat hyvää bonusta.

Miksi Novel? Meillä voit kehittyä eteenpäin ammatillisesti haastavien asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa. Tarjoamme myös ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan kehittyvää yritystä. Arvostamme myös ja erityisesti elämää työn ulkopuolella, meillä on siksi mielestämme järkevä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Avataanko dialogi? Odotan yhteydenottoasi: timo.hentunen(at)novel.fi