Careers

Manager / Senior Consultant

Etsimme valmista liikkeenjohdon konsulttia ottamaan vastuuta yrityksemme menestymisestä. Vastaat  omalta osaltasi asiakastoimeksiantojen hankinnasta ja johtamisesta, kehität tiimiämme ja osallistut johtotiimin jäsenenä aktiivisesti koko yrityksen rakentamiseen.

Sinulla on akateemisen koulutuksen lisäksi vähintään 5 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista johtavissa yrityksissä. Olet analyyttinen ja sinulla on vahvat viestintätaidot, myös englanniksi. Mikä tärkeintä, olet parhaimmillasi tiimityössä ja vuorovaikutustilanteissa. Toimialaosaaminen ja ajankohtaisten teemojen, esimerkiksi digitaalisen liiketoiminnan osaaminen, olisivat hyvää bonusta.

Miksi Novel? Meillä voit kehittyä eteenpäin ammatillisesti haastavien asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa. Tarjoamme myös ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan kehittyvää yritystä. Arvostamme myös ja erityisesti elämää työn ulkopuolella, meillä on siksi mielestämme järkevä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Avataanko dialogi? Odotan yhteydenottoasi: timo.hentunen(at)novel.fi


Office / Marketing manager

Etsimme osa- tai kokoaikaista toimistopäällikköä vastaamaan yrityksemme hallinto- ja markkinointitehtävistä.

Hallinnollisiin työtehtäviin kuuluvat normaalit toimistotehtävät, esimerkiksi yrityksen rahaliikenteestä huolehtiminen, yhteydenpito tilitoimiston kanssa ja toimiston viihtyvyydestä huolehtiminen sekä konsulttiprojekteissa avustaminen. Markkinointiroolissa henkilö vastaa yrityksemme markkinointitoimintojen kehittämisestä ja pyörittämisestä, osallistuu markkinoinnin sisältöjen tuontantoon ja tukee myyntitoimintaamme. Tehtävät täsmennetään yhdessä valittavan henkilön kanssa.

Etsimämme henkilö on aikaansaava, huolellinen, positiivinen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta toimisto- ja/tai markkinointitehtävistä, hyvää kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa, numerotarkkuutta sekä markkinointi- ja myyntihenkisyyttä.

Työaika on räätälöitävissä valittavan henkilön toiveiden mukaan osa-aikaiseksi tai täyspäiväiseksi. Vähimmäistyömäärä on 3 päivää viikossa.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotan yhteydenottoasi: timo.hentunen(at)novel.fi